SKAS

SOOME KEELE JA KULTUURI AINESELTS

esmaspäev, detsember 14

Vestlusring 15.12

Järgmisel teisipäeval, 15. detsembril toimub vestlusringi jõulupidu kl 19-21 instituudi raamatukogus. Järgmiseks korraks on lugeda tekst soome ja eesti suhtluskultuurist. Tekst on olemas mõlemas keeles. Eestikeelne on algupärane tekst, soomekeelne on tõlgitud.
Kommenteerige ja jagage oma kogemusi Soome Instituudi Facebooki leheküljel: https://www.facebook.com/soomeinstituut/

Tiistaina, 15. joulukuuta juhlimme keskustelupiirin pikkujoulua klo 19-21 instituutin kirjastossa. Ensi kerraksi on luettava teksti suomen ja viron kohteliaisuuskulttuurista.

https://soomeinstituut.wordpress.com/2015/12/08/miten-ymmartaa-suomalaista-enta-virolaista/

Toredat jõulude ootust!
Hauskaa joulun odotusta!

neljapäev, detsember 3

Vestlusring 1.12 ja 15.12

1. detsembril, Tartu Ülikooli sünnipäeval rääkisime kahes grupis ülikoolist ja õppimisest ning peagi saabuvast Soome iseseisvuspäevast. Suur aitäh kõigile osalejatele!

Järgmine kord kohtume 15. detsembril kell 19 (kui kellaaeg peaks muutuma, anname sellest teada), ikka Soome Instituudis. Võtame aasta kokku ja tähistame jõule! Tere tulemast!

1. joulukuuta, Tarton yliopiston syntymäpäivänä puhuimme kahdessa ryhmässä yliopistosta ja oppimisesta yleisesti. Lisäksi puhuimme myös pian saapuvasta Suomen itsenäisyyspäivästä. Paljon kiitoksia kaikille osallistujille!

Seuraavalla keralla kokoontumme 15. joulukuuta kello 19 (jos aika muuttu, ilmoitamme sen) Suomen Instituutissa. Teemme yhteenvedon vuodesta ja juhlimme pikkujoulua. Tervetuloa!