SKAS

SOOME KEELE JA KULTUURI AINESELTS

neljapäev, november 12

Vestlusring 17.11

3. novembril rääkisime soome-eesti vestlusringis kõnekeelest. Eestlased said harjutada soome kõnekeelt ja soomlased eesti slängi. Lisaks rääkisime arvutite, telefonide ja tehnikaga seonduvatest sõnadest. Aitäh osalejatele!

3. marraskuuta puhuimme keskustelupiirissä puhekielestä. Virolaisilla oli mahdollista harjoitella suomen puhekieltä ja suomalaisilla viron slangia. Sen lisäksi puheenaiheena oli ATK-sanasto. Kiitos kaikille osallistujaille!

Järgmine soome-eesti vestlusring toimub 17. novembril Soome Instituudis (Ülikooli 11). Räägime seekord kõnekäändudest ja väljenditest nii soome kui ka eesti keeles.  Seekord alustame erandlikult varem, juba kell 17.30 ning vestlusring lõpeb kell 19. Kõik huvilised on oodatud!

Seuraava suomi-viro keskustelupiirin tapaaminen on 17. marraskuuta Suomen Viro-Instituutissa (Ülikooli-katu 11). Puhumme idiomeista sekä suomen että viron kielessä. Aloitamme poikkeuksellisesti jo aikaisemmin, kello 17.30 ja keskustelupiiri loppuu kello 19. Kaikki ovat tervetulleita!

Link Soome Instituudi kodulehel: http://www.finst.ee/yritused/soome-eesti-vestlusring-instituudi-raamatukogus-5/

Linkki Suomen Instituutin kotisivulla: http://www.finst.ee/yritused/soome-eesti-vestlusring-instituudi-raamatukogus-5/